tag:blogger.com,1999:blog-8627906937026494618.post8333581528949659793..comments2024-03-13T04:41:56.204-07:00Comments on Pullaa ja baklavaa: Perinneruokia = katoavaa kansanperinnettä?Unknownnoreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-8627906937026494618.post-34876798847332751922018-08-23T08:15:04.655-07:002018-08-23T08:15:04.655-07:00Täällä meilläpäin börek-kulttuuri ei harmillisesti...Täällä meilläpäin börek-kulttuuri ei harmillisesti ole vahvimmillaan, kun taas aikoinaan luoteis-Turkissa kävin paljon börek-paikoissa aamupalalla ja tykkäsin tosi paljon. Kotitekoinen börek on taatusti mahtavaa :) Leeanhttp://pullaajabaklavaa.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8627906937026494618.post-73773780331566314632018-08-23T06:56:48.545-07:002018-08-23T06:56:48.545-07:00Minullakin on keittiöihme anoppina. Aina saa jotai...Minullakin on keittiöihme anoppina. Aina saa jotain hyvää mukaansa, jopa automatkalle Suomeen. Anopin börek on parasta:)Tuijahttps://www.blogger.com/profile/07612853792932715580noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8627906937026494618.post-43543637210816713062018-08-21T09:47:16.743-07:002018-08-21T09:47:16.743-07:00Ruokalahjat on kyllä ihania ja tosi hyviä. Alkuun ...Ruokalahjat on kyllä ihania ja tosi hyviä. Alkuun jotenkin nolotti ottaa joka viikko vastaan anopin vaivalla tekemiä kokkauksia mutta nyttemmin olen oppinut, että hänelle on ilo ja kunnia tehdä ruokaa meille asti: jos joku viikko ei niin välttämättä oltaisi tarvitsemassa vaikka uutta oliivisatsia tai illallisjämiä, ruoka-astia vain vaivihkaa tungetaan tavaroiden joukkoon tai lähtiessä isketään käteen ja vastalauseita ei oteta :) Tuo tulinen tomaattikastike kuulostaa hyvältä - turkkilaisten tomaattipyreet, -säilykkeet ja -kastikkeet on ihan parhaita!Leeanhttp://pullaajabaklavaa.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8627906937026494618.post-38144859810213506832018-08-21T04:58:05.187-07:002018-08-21T04:58:05.187-07:00Ihana kirjoitus! Tuo sukupolvien kuilu on tosiaan ...Ihana kirjoitus! Tuo sukupolvien kuilu on tosiaan aika iso monessa asiassa. Mun anoppi juuri visiitillään päivitteli miten on aina tehnyt jokaisen hillon jne. itse pöytään, hänen ikäluokan on vaikea sisäistää nykyajan menoa ja faktaa, että se on sula mahdottomuus, jos molemmat ovat töissä. Teillä on hyvät oltavat kun saatte noin paljon omia tuotteita, meillä anoppi on kaukana eikä jaksa enää tehdä kun pieniä määriä jotain, viimeeksi on saatu sucukia, hilloja ja tulista tomaattikastiketta.Petrahttps://www.blogger.com/profile/13897319965053132064noreply@blogger.com